Betaling & prijzen

Betalingsmogelijkheden

Belly Armor biedt een aantal verschillende betalingsmogelijkheden.

 

Betalen via iDeal (Nederland)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen via Bancontact/MisterCash (België)

Houders van een Belgische bankrekening kunnen ook betalen met Bancontact / MisterCash. Bancontact/Mister Cash is veruit de meest populaire betaalkaart in België. Het is een debetkaart die je toestaat via bankoverschrijving te betalen. Bij Bancontact / Mister Cash wordt u tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van uw bank. Bij deze betalingswijze wordt uw betaling direct afgeschreven.

Betalen met Visa, Mastercard of American Express

Bij Belly Armor zijn creditcards van o.a. MasterCard, VISA en American Express meer dan welkom. Wij gebruiken Stripe als de Payment Service Provider voor creditcard betalingen. Met Stripe kun je eenvoudig met je credit card betalen. Je creditcard gegevens worden niet opgeslagen bij Stripe en ook niet bij Belly Armor. Je mag er dus op rekenen dat de betaling hiermee veilig verloopt.

 

Paypal (tijdelijk onbeschikbaar)

Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

  • Als u nieuw bent bij PayPal kan u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.
  • Indien u al een PayPal account heeft, kan u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

 


Prijzen en factuur

De prijzen van de producten zijn vermeld in euros. De totale prijs van de bestelling (inclusief BTW / exclusief transportkosten) worden vermeld in het winkelmandje. De transportkosten worden berekend nadat u de gepaste leveringswijze gekozen heeft tijdens het bestelproces.

Welk btw-tarief wordt er gehanteerd?

Alle aankopen in de Belly Armor webshop worden belast volgens het Belgische btw-tarief (21%). Op de website van Belly Armor kunnen geen intracommunautaire aankopen worden gedaan.

Er zat geen factuur bij mijn bestelling.

Na levering van uw bestelling moet u via email een officiële factuur ontvangen. Als u deze factuur niet hebt ontvangen of als u een extra exemplaar wilt hebben voor uw administratie, kunt u een duplicaat verkrijgen door contact op te nemen met onze klantendienst via het contactformulier op de website.

Beveiliging


Hoe veilig is het winkelen bij Belly Armor?

Voor de online betalingen maken wij gebruik van een SSL-verbinding / Secure Sockets Layer verbinding. Dit betekent dat alle persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwd worden versleuteld. Hierdoor kunnen anderen uw informatie niet inzien. De belangrijkste bescherming blijft echter uw eigen wachtwoord. Geef uw wachtwoord nooit aan andere mensen en vermijdt open toegang tot uw account.